Qui Som

Cada dia és una oportunitat per fer créixer la teva empresa. Nosaltres volem estar al teu costat perquè facis realitat els teus somnis.

Junts fem camí

FER CRÉIXER una empresa és una tasca que requereix de molta dedicació i energia. Fer que la nostra empresa prosperi és molt més fàcil si comptem amb el suport d’algú que entengui les nostres necessitats i que ens assessori correctament des del primer moment.

I és aquí és on CONFIDENTIA People & Numbers marca la diferència, en que nosaltres t’oferim serveis de gestoria, comptabilitat, fiscalitat i consultoria, i també ens ocupem de tu en tot moment, assessorant-te i guiant-te en el teu camí.

Amb CONFIDENTIA People & Numbers tens la tranquil·litat de saber que estem al teu costat donant-te el suport que necessites per fer créixer la teva empresa, anticipant-nos als reptes que puguin sorgir i oferint-te solucions a mida.

També impulsem el teu creixement assessorant-te perquè puguis fer servir els teus recursos de manera eficient. Volem que obtinguis els millors resultats en un temps òptim.

Truca ara per a més informació, ens encantarà conèixer-te.

Inma Granero Heras
(+376) 744 777
inma.granero@confidentia-pn.com


Veure SERVEIS

DIRECCIÓ

Inma Granero Heras

Fundadora de CONFIDENTIA People & Numbers, amb una àmplia trajectòria dins de l’àmbit de les finances i en l’acompanyament de les persones.
Raons per treballar junts

Volem estar al teu costat per fer créixer la teva empresa. Sabem que amb un bon assessorament pots aconseguir grans objectius.

T’assessorem perquè puguis prendre decisions amb seguretat i confiança. Ens especialitzem en aquests àmbits: administratiu, fiscal i laboral.

Ens adaptem al teu pressupost, oferint-te diferents modalitats de serveis. Contacta ara amb nosaltres per donar-te un preu a mida.

La legislació canvia de forma constant. Estem al dia dels últims canvis que s’hagin aplicat a nivell legal i et mantenim ben informat.

Alliberem la teva agenda fent per tu les diferents gestions administratives. Li donem un toc humà a tot el que fem, adaptant-nos a tu.

Impulsem la teva empresa.

Som una consultora ubicada a Andorra la Vella. Ens especialitzem en serveis de gestoria, comptabilitat, fiscalitat i consultoria.

T’oferim un ampli ventall de serveis a mida, així com una atenció personalitzada.

Informa’t avui.SERVEIS

Informa’t ara

Posa’t ara en contacte amb nosaltres, serà un plaer informar-te.

People
Donem un toc humà a tot el que fem, tu ets la nostra prioritat.

Numbers
Fer la feina ben feta és part del nostre compromís amb tu.

CONTACTA AMB NOSALTRES