Informació Legal

El present lloc web és titularitat de CONFIDENTIA People & Numbers, domiciliada a Ciutat de Valls 23 Local 1, AD500 Andorra la Vella, Andorra; telèfon número 744 777 i adreça electrònica de contacte: confidentia@confidentia-pn.com.

Termes legals

Aquest lloc web i la informació continguda en el mateix tenen caràcter merament informatiu a títol de presentació dels productes i serveis que presta l’Empresa, i no constitueix oferta ni sol·licitud de cap producte i/o servei. Aquest lloc web no proporciona informació detallada ni completa dels productes i/o serveis, ni té caràcter de recomanació d’assessorament legal ni financer, així com tampoc comporta cap relació precontractual o contractual.

CONFIDENTIA People & Numbers presta els seus serveis en compliment i de conformitat amb la legislació andorrana vigent a cada moment.  L’accés al web o a determinats serveis podrà estar limitat a certes persones en raó de la normativa d’aplicació en determinats estats.

Ús del lloc web.

La utilització d’aquest lloc web atribueix al navegant la condició d’usuari del mateix, la qual cosa implica l’acceptació de les presents condicions en la versió publicada al moment en el qual es produeixi l’accés. En aquest sentit, CONFIDENTIA People & Numbers recomana a l’usuari llegir atentament aquestes condicions cada vegada que accedeixi al lloc web. L’accés a determinats continguts oferts a través d’aquest lloc web pot estar subjecte a certes condicions particulars pròpies que, segons el cas, substitueixen, completen i/o modifiquen les condicions generals.

Per tant, prèviament a l’accés i/o utilització d’aquests continguts, l’usuari ha de llegir atentament les corresponents condicions particulars. CONFIDENTIA People & Numbers podrà alterar a qualsevol moment, i sense previ avís, el disseny, la presentació i/o configuració del lloc web, així com alguns o tots els continguts, i modificar les condicions generals i/o particulars requerides per utilitzar-los.

L’usuari es compromet a utilitzar de forma correcta, adequada i lícita el contingut del present lloc web. En qualsevol cas, l’Empresa adverteix expressament que la informació continguda en el present lloc web no va dirigida a aquells usuaris que actuïn sota jurisdiccions que requereixin el compliment de normativa i requisits específics sobre divulgació de la informació de productes i serveis; l’Empresa declina qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística relativa a la seva navegació i per mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Accés al lloc web.

Amb caràcter general, els usuaris podran accedir al lloc web de forma lliure i gratuïta. No obstant això, CONFIDENTIA People & Numbers es reserva, d’acord amb la legislació vigent, el dret a limitar l’accés a determinades àrees del lloc web. En aquests casos, com a requisit previ per poder accedir al servei, l’usuari haurà de registrar-se facilitant tota la informació sol·licitada, actualitzada i real (consulti la política de privadesa).

Contingut del lloc web.

CONFIDENTIA People & Numbers es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol o de tots els continguts que es presten a través del mateix, a qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per fallades en el subministrament elèctric o per qualsevol altra causa. Aquesta interrupció podrà tenir caràcter temporal o definitiu. En aquest últim cas es comunicarà tal circumstància als usuaris, els quals podran sofrir la pèrdua, si escau, de la informació emmagatzemada en els diferents serveis.

En conseqüència, CONFIDENTIA People & Numbers no garanteix la fiabilitat, la disponibilitat ni la continuïtat del seu lloc web ni dels continguts, ni dels propis ni els de la resta de llocs web als quals es pugui accedir a través d’enllaços, de manera que la utilització dels mateixos per part de l’usuari es duu a terme pel seu propi compte i risc, sense que, a cap moment, puguin exigir-se responsabilitats al TITULAR DEL WEB en aquest sentit.

CONFIDENTIA People & Numbers no serà responsable de cap tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de la informació adquirida o accedida a través del lloc web, virus informàtics, fallades operatives o interrupcions en el servei de transmissió, o fallades en la línia. Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics o missatges que, en general, afectin o violin drets de CONFIDENTIA People & Numbers o de tercers.

En qualsevol cas, CONFIDENTIA People & Numbers es compromet a fer el possible per evitar l’existència en aquest lloc web de continguts il·lícits i, en cas que tingui coneixement efectiu de la seva existència, eliminar-los o impedir l’accés als mateixos. No obstant això, no garanteix la licitud dels continguts subministrats sobre la base de la informació proporcionada per tercers proveïdors, col·laboradors o usuaris.

Propietat industrial i intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial, així com els drets d’explotació i reproducció d’aquest lloc web, de les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, el seu aspecte i disseny, així com els vincles que s’estableixen des d’ella a altres pàgines, són propietat exclusiva de CONFIDENTIA People & Numbers, tret que s’indiqui el contrari. Els signes distintius (gràfics i denominativos) que apareixen en aquest lloc web, entre els quals destaca la marca gràfica denominativa de l’Empresa o de les entitats del grup que ho conformen, són propietat exclusiva de l’Empresa o de les entitats que ho conformen.

Qualsevol ús indegut dels mateixos per persones diferents al seu legítim titular podrà ser perseguit de conformitat amb la legislació vigent. Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi al lloc web. Solament es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquest web per a ús personal i privat. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, continguts o advertiments d’aquest web sense l’autorització prèvia escrita de CONFIDENTIA People & Numbers.

De conformitat amb l’anterior, corresponen a CONFIDENTIA People & Numbers els drets exclusius de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, així com qualsevol un altre de naturalesa patrimonial, sobre els signes anteriorment esmentats. I això sense perjudici dels drets morals que sobre l’autoria dels mateixos puguin correspondre als seus autors.

L’usuari d’aquest lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pugui perjudicar-los, reservant-se en tot cas CONFIDENTIA People & Numbers l’exercici de quants mitjans i accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

Legislació aplicable i jurisdicció competent.

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació andorrana, amb submissió expressa a la competència dels tribunals andorrans.
Política de privadesa i protecció de dades personals.

A l’efecte del que disposa la normativa vigent relativa a la protecció de dades de caràcter personal, CONFIDENTIA People & Numbers li informa que les dades personals que ens pogués facilitar durant la navegació pel nostre lloc web, directa o indirectament (principalment derivada de l’ús de cookies i/o del registre d’adreces IP) seran incorporats a un tractament de dades de responsabilitat de CONFIDENTIA People & Numbers amb l’única finalitat de poder gestionar la seva petició.

Solament en el cas que l’usuari hagi donat el seu consentiment exprés, CONFIDENTIA People & Numbers li enviarà informació tècnica, operativa i comercial, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic i/o mitjà equivalent, sobre productes, serveis, ofertes i novetats que l’Empresa consideri d’interès per a l’usuari. CONFIDENTIA People & Numberses compromet al compliment de la seva obligació de confidencialitat de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-los, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte a tot moment l’estat de la tecnologia, en compliment de les mesures de seguretat tècniques i organitzatives. Finalment, li informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un formulari dirigit a l’administrador del sistema. A aquest efecte, pot notificar-ho per escrit directament a CONFIDENTIA People & Numbers(confidentia@confidentia-pn.com).

Llei qualificada de protecció de dades personals.

En compliment de la Llei 15/2003, de 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, el client autoritza expressament que les dades de caràcter personal facilitats a CONFIDENTIA People & Numbers siguin incorporats als fitxers de l’entitat, i tractats i segmentats amb la finalitat de donar compliment a les relacions contractuals amb el client.

Així mateix, el client autoritza expressament a CONFIDENTIA People & Numbers a utilitzar les dades personals comunicats amb els objectius següents:
• Enviar al client comunicacions per qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, relatives a la contractació i publicitat dels seus productes i serveis, així com els de altres societats del grup.

• Cedir les seves dades personals a les societats del grup CONFIDENTIA People & Numbers amb la finalitat de poder ser informats dels seus productes, serveis i promocions comercials, a través de qualsevol mitjà de comunicació directe amb el client.

• Tractar i segmentar aquestes dades, aplicant tècniques estadístiques per a la creació de perfils, valoració de riscos o selecció prèvia de clients, eventualment interessats en productes i/o serveis diversos de l’entitat, presents i futurs.

De conformitat amb la normativa en vigor en matèria de protecció de dades personals, el client té dret a accedir a aquests fitxers per consultar les seves dades, rectificar-los en cas que fossin erronis o haguessin variat i/o donar-los de baixa. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, pot dirigir-se al responsable del tractament (CONFIDENTIA People & Numbers) mitjançant l’adreça de correu electrònic següent: confidentia@confidentia-pn.com.

A Andorra la Vella, a 7 de març 2018